Klik laminaat leggen

Snel en eenvoudig
Gratis adviesgesprek

Ruim assortiment
Levering uit eigen voorraad

14 dagen bedenktijd
Niet goed = Geld terug

Bezorging in NL en België
Laagste prijs garantie!

Bezoek onze showroom
Hoge kwaliteit vloeren

Heeft u ooit klik laminaat gelegd? Het is snel en eenvoudig om te doen, zeker als je het vergelijkt met gewoon laminaat.

Toch kan het wel lang duren, doordat er vaak moeilijke hoeken bij deuren en muren aanwezig zijn. Voor Mijn vloerspecialist is geen enkele klus onmogelijk! We kunnen iedere vloer leggen, of het nu gaat om kliklaminaat of een ander soort vloer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of lees hieronder meer over klik laminaat leggen!

Hoe wordt kliklaminaat aangelegd?

Klik laminaat wordt aangelegd door de planken vast te klikken in elkaar. Dit kan met twee handige kliksystemen, namelijk het UNICLIC systeem of het MAGNO SYSTEM. Beide kliksystemen zijn stevig en eenvoudig in gebruik, waardoor u snel klaar bent met leggen! Wel moet er rekening gehouden worden met de ondergrond, want deze moet egaal zijn voordat u begint met klik laminaat leggen. Als de ondergrond niet egaal is, kunnen er kleine oneffenheden in het laminaat ontstaan. Wij adviseren daarom altijd om de ondergrond eerst te vervangen of vlak te maken voordat u begint met klik laminaat leggen. Wilt u dit ook liever uitbesteden? Geen probleem! Wij beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om ook deze klus uit handen te nemen.

De voor- en nadelen van klik laminaat

Als u klik laminaat gaat leggen, kunt u kiezen voor verschillende soorten laminaat. Denk bijvoorbeeld aan eiken laminaat of Amerikaans noten laminaat. Welke soort u kiest, is natuurlijk afhankelijk van wat u mooi vindt en wat past bij de rest van het interieur. Klik laminaat heeft echter niet alleen verschillende designs, maar ook verschillende structuren. Wilt u graag een rustige sfeer in huis? Kies dan voor klik laminaat met een rustige structuur. Wilt u juist graag een stoere sfeer? Kies dan voor klik laminaat met een grovere structuur. Klik laminaat is daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is altijd wel iets wat bij uw smaak past!
De voor- en nadelen van klik laminaat
Is klik laminaat geschikt voor uw woning?

Is klik laminaat geschikt voor uw woning?

Klik laminaat heeft dus veel voordelen, maar er zijn ook enkele nadelen waarmee rekening gehouden moet worden. Zo is klik laminaat niet geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken. Ook kunnen er kleine oneffenheden in het laminaat ontstaan als de ondergrond niet egaal is. Wilt u weten of klik laminaat geschikt is voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Kan ik zelf klik laminaat leggen?

Ja, klik laminaat is eenvoudig te leggen en u kunt dit zelf doen. Echter raden wij het niet aan om dit alleen te doen, maar vraag liever iemand om u te helpen. Het is namelijk belangrijk dat de ondergrond egaal is voordat u begint met klik laminaat leggen, anders kunnen er kleine oneffenheden in het laminaat ontstaan. Houd er rekening mee dat er bij laminaat vaak gezaagd moet worden om verschillende hoeken te kunnen leggen. Klinkt dit toch allemaal te ingewikkeld? Dan helpen wij u graag met deze klus. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Kan ik zelf klik laminaat leggen?

Laminaat leggen met een kliksysteem

Onze vloerspecialisten zorgen ervoor dat u tevreden bent vanaf uw eerste stap in onze showroom tot uw eerste stap op uw nieuwe vloer. Van budgetvriendelijke opties tot duurzame oplossingen – onze experts met meer dan 10 jaar ervaring begeleiden u overal bij.

Wat onze klanten zeggen

Volgens afspraak geleverd en keurig gelegd

“De motivatie om bij Mijnvloerspecialist de PVC vloer te kopen en te laten leggen ontstond door de prettige en goede uitleg. Via mail werden we goed op de hoogte gehouden en voorzien van de juiste vastgelegde afspraken. Levering keurig op tijd en ook de vloerenlegger heeft uitstekend werk verricht. In twee dagen de visgraad vloer netjes gelegd, we zijn heel tevreden.”

review

Robert

Super service door mijn vloerspecialist

“De ondergrond was niet heel egaal bij het plakken van de pvc vloer. Angelo heeft het zo mooi recht getrokken waarop die de volgende dag de pvc in visgraat op heeft geplakt. Zeer deskundige vakmanschap en vriendelijke personeel waar we keurig door zijn geholpen.”

review

Lisa

Zeer tevreden in alle opzichten

“Na waterschade in de keuken goed advies gekregen om nieuwe PVC vloer op bestaande laminaatvloer te laten aansluiten. Prima advies in de showroom en uitstekende afhandeling van het hele proces van bestellen tot leggen. Erg tevreden met de nieuwe PVC laminaat vloer.”

review

Ton

Tips en advies voor vloeren

Wilt u zelf aan de slag gaan? Bekijk op onze blog informatie over het onderhouden en renoveren van vloeren. We geven u ook inspiratie en de beste tips en tricks voor uw vloer.

Is visgraat PVC moeilijk te leggen?
Is visgraat PVC moeilijk te leggen?

Visgraat patronen zijn al eeuwenlang populair in de interieurwereld. Het is een klassiek ontwerp dat elegantie en stijl toevoegt aan elke...