Laminaat leggen

De laminaat specialist van Nederland

Gepassioneerd en enthousiast team van professionele vloerspecialisten die vloeren van topkwaliteit leveren.

Onlangs een nieuw huis gekocht? Wij staan klaar om u te helpen. Mijn vloerspecialist is een deskundig en ervaren team van monteurs die ervaring heeft met veel verschillende soorten vloeren. Wij leveren en plaatsen mooie en eigentijdse vloeren in woningen door heel Nederland.

Met geweldige en professionele ervaring in de vloerindustrie, zijn we goed geïnformeerd en bekwaam in alle aspecten van vloeren. Toegewijde vakmensen, we zijn trots op al ons werk en garanderen dat elk project dat we ondernemen zal worden afgewerkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn beschikbaar voor een verscheidenheid aan vloerprojecten, waaronder renovaties van een enkele kamer of het hele huis, en zijn gespecialiseerd in het leggen van nieuwe vloeren.

Deskundig advies op maat

We hebben onze reputatie opgebouwd op basis van vertrouwen en betrouwbaarheid. Mijn vloerspecialist is toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice. Ons doel is om altijd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ongeacht de grootte van het project, we behandelen elke klant en elke opdracht met hetzelfde respect en houden ons altijd aan de hoge normen waar we bekend om staan.

Wat onze klanten zeggen

Volgens afspraak geleverd en keurig gelegd

“De motivatie om bij Mijnvloerspecialist de PVC vloer te kopen en te laten leggen ontstond door de prettige en goede uitleg. Via mail werden we goed op de hoogte gehouden en voorzien van de juiste vastgelegde afspraken. Levering keurig op tijd en ook de vloerenlegger heeft uitstekend werk verricht. In twee dagen de visgraad vloer netjes gelegd, we zijn heel tevreden.”

review

Robert

Super service door mijn vloerspecialist

“De ondergrond was niet heel egaal bij het plakken van de pvc vloer. Angelo heeft het zo mooi recht getrokken waarop die de volgende dag de pvc in visgraat op heeft geplakt. Zeer deskundige vakmanschap en vriendelijke personeel waar we keurig door zijn geholpen.”

review

Lisa

Zeer tevreden in alle opzichten

“Na waterschade in de keuken goed advies gekregen om nieuwe PVC vloer op bestaande laminaatvloer te laten aansluiten. Prima advies in de showroom en uitstekende afhandeling van het hele proces van bestellen tot leggen. Erg tevreden met de nieuwe PVC laminaat vloer.”

review

Ton

Onze blogberichten

Wilt u zelf aan de slag gaan? Bekijk op onze blog informatie over het onderhouden en renoveren van vloeren. We geven u ook inspiratie en de beste tips en tricks voor uw vloer.

Is visgraat PVC moeilijk te leggen?
Is visgraat PVC moeilijk te leggen?

Visgraat patronen zijn al eeuwenlang populair in de interieurwereld. Het is een klassiek ontwerp dat elegantie en stijl toevoegt aan elke...