Quickstep laminaat leggen

De specialist in vloeren
Gratis adviesgesprek
Quickstep is een transparante, slijtvaste bovenlaag. Deze toplaag maakt je Quick-Step vloer bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudchemicaliën.

Ben je van plan om quickstep te leggen over jouw laminaat vloer? Laat dan deze toplaag aanbrengen door onze specialisten van Mijn vloerspecialist. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om quickstep perfect aan te brengen! Deze top laag leggen is een klus die je beter kan overlaten aan een professional. Mijn vloerspecialist beschikt over de juiste kennis en ervaring om quickstep perfect aan te brengen. Wij zorgen ervoor dat uw quickstep laminaatvloer er strak en professioneel uitziet.

De voordelen van een Quickstep toplaag

Deze toplaag laminaat is een veelgebruikte vloerbedekking in Nederland. Quick-Step laminaat is slijtvast en vlekbestendig. Daarnaast is het gemakkelijk te onderhouden. Deze toplaag kan op iedere soort laminaat aangebracht worden. Dat maakt het een gemakkelijk te verwerken product. Quickstep laminaat is ook bestand tegen vuil en vlekken. Het is een slijtvaste toplaag die gemakkelijk schoon te maken is. Door het aanbrengen van de toplaag zorg je ervoor dat je langer plezier hebt van je laminaat.

Quickstep laminaat leggen met Mijn vloerspecialist

Wanneer je deze toplaag laat aanbrengen door een professional weet je zeker dat het vakkundig gebeurd. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring. Daarnaast gebruiken wij alleen de beste materialen. Je laminaatvloer zal er strak en professioneel uitzien! Wil je de toplaag laten aanbrengen door onze specialist? Neem dan contact op met Mijn vloerspecialist! Wij helpen je graag verder!

Quickstep laminaat leggen
Over welke vloeren kan Quickstep worden aangebracht?

Over welke vloeren kan Quickstep worden aangebracht?

Deze toplaag is een slijtvaste toplaag die gemakkelijk schoon te maken is. Het kan op iedere soort laminaat aangebracht worden. Dat maakt het een gemakkelijk te verwerken product. De toplaag is ook bestand tegen vuil en vlekken. Door het aanbrengen van de toplaag zorg je ervoor dat je langer plezier hebt van je laminaat.

Wat kost een quickstep toplaag?

Wilt u een toplaag over uw bestaande laminaat laten aanbrengen? Dan bent u natuurlijk voordeliger uit, maar wanneer u laminaat bij ons aanschaft inclusief legservice en toplaag zult u gegarandeerd van de scherpste prijzen profiteren. Een toplaag kost ongeveer €75,00 per vierkante meter. Het is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de oppervlakte en het soort laminaat hoe duur de uiteindelijke kosten zullen zijn. Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor uw situatie? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen om te kijken of de prijs voor u geschikt is. Heeft u meer vragen of wilt u iets anders weten? Dan bent u altijd vrijblijvend om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Wat onze klanten zeggen

Volgens afspraak geleverd en keurig gelegd

“De motivatie om bij Mijnvloerspecialist de PVC vloer te kopen en te laten leggen ontstond door de prettige en goede uitleg. Via mail werden we goed op de hoogte gehouden en voorzien van de juiste vastgelegde afspraken. Levering keurig op tijd en ook de vloerenlegger heeft uitstekend werk verricht. In twee dagen de visgraad vloer netjes gelegd, we zijn heel tevreden.”

review

Robert

Super service door mijn vloerspecialist

“De ondergrond was niet heel egaal bij het plakken van de pvc vloer. Angelo heeft het zo mooi recht getrokken waarop die de volgende dag de pvc in visgraat op heeft geplakt. Zeer deskundige vakmanschap en vriendelijke personeel waar we keurig door zijn geholpen.”

review

Lisa

Zeer tevreden in alle opzichten

“Na waterschade in de keuken goed advies gekregen om nieuwe PVC vloer op bestaande laminaatvloer te laten aansluiten. Prima advies in de showroom en uitstekende afhandeling van het hele proces van bestellen tot leggen. Erg tevreden met de nieuwe PVC laminaat vloer.”

review

Ton

Tips en advies voor vloeren

Wilt u zelf aan de slag gaan? Bekijk op onze blog informatie over het onderhouden en renoveren van vloeren. We geven u ook inspiratie en de beste tips en tricks voor uw vloer.

Is visgraat PVC moeilijk te leggen?
Is visgraat PVC moeilijk te leggen?

Visgraat patronen zijn al eeuwenlang populair in de interieurwereld. Het is een klassiek ontwerp dat elegantie en stijl toevoegt aan elke...