Tegel laminaat leggen

Hoge kwaliteit
Gratis adviesgesprek

Wilt u tegel laminaat vloer laten leggen? Dat is een goede keuze! Tegel laminaat vloeren zien eruit als echte tegels, maar hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele tegels. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en onderhouden, en ze zijn erg duurzaam.

Daarnaast zijn ze ook nog eens betaalbaar! Laat uw tegel laminaat leggen door Mijn vloerspecialist, dé vloerenspecialist in Nederland. Wij leveren tegel laminaat vloeren van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Twijfel dus niet langer, maar laat Mijn vloerspecialist uw tegel laminaat vloer leggen!

Het verschil tussen tegels en tegel laminaat

Tegel laminaat vloeren zien eruit als tegels, maar zijn eigenlijk laminaat. Laminaat is een veelvoorkomend materiaal voor vloeren, en wordt gemaakt van houtvezelplaten die bedekt zijn met een decorlaag (vaak met een tegelprint). Tegel laminaat vloeren hebben dus hetzelfde uiterlijk als tegels, maar zijn gemaakt van laminaat. Dit betekent dat ze makkelijker te leggen en onderhouden zijn dan tegels.

Voordelen van tegel laminaat

Tegel laminaat vloeren hebben veel voordelen, ten opzichte van echte tegels of andere vloerbedekkingen. Zo zijn tegel laminaat vloeren:

– Duurzaam: tegel laminaat vloeren zijn erg duurzaam en kunnen jarenlang meegaan. Ze zijn bestand tegen alledaagse slijtage, en gaan dus lang mee.
– Hygiënisch: tegel laminaat is makkelijk te reinigen, en daardoor ook hygiënisch. Vuil en bacteriën hebben geen kans om zich te nestelen in tegel laminaat vloeren.
– Betaalbaar: tegel laminaat vloeren zijn erg betaalbaar. Ze zijn een stuk goedkoper dan echte tegels, maar hebben wel hetzelfde uiterlijk.

Het verschil tussen tegels en tegel laminaat
Tegel laminaat laten leggen, hoe werkt het?

Tegel laminaat laten leggen, hoe werkt het?

Wilt u tegel laminaat laten leggen? Dan bent u bij Mijn vloerspecialist aan het juiste adres! Wij zijn dé vloerenspecialist in Nederland, en leveren tegel laminaat vloeren van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze vakkundige vloerenleggers leggen uw tegel laminaat snel en netjes, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe vloer. Twijfel dus niet langer, maar laat Mijn vloerspecialist tegel laminaat laten leggen! Wij helpen u graag verder met al uw vragen over tegel laminaat. Neem dus gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom!

Tegel laminaat wordt op dezelfde manier gelegd als klik laminaat. De planken worden met een kliksysteem aan elkaar gezet en vervolgens wordt de vloer afgetopt met een plint of sierlijst. Het tegel laminaat kan eventueel ook vastgeklikt worden op de ondervloer, maar dit is niet noodzakelijk. Wilt u meer weten over tegel laminaat? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Tegel vloerspecialist in jouw regio

Onze vloerspecialisten zorgen ervoor dat u tevreden bent vanaf uw eerste stap in onze showroom tot uw eerste stap op uw nieuwe vloer. Van budgetvriendelijke opties tot duurzame oplossingen – onze experts met meer dan 10 jaar ervaring begeleiden u overal bij.

Wat onze klanten zeggen

Volgens afspraak geleverd en keurig gelegd

“De motivatie om bij Mijnvloerspecialist de PVC vloer te kopen en te laten leggen ontstond door de prettige en goede uitleg. Via mail werden we goed op de hoogte gehouden en voorzien van de juiste vastgelegde afspraken. Levering keurig op tijd en ook de vloerenlegger heeft uitstekend werk verricht. In twee dagen de visgraad vloer netjes gelegd, we zijn heel tevreden.”

review

Robert

Super service door mijn vloerspecialist

“De ondergrond was niet heel egaal bij het plakken van de pvc vloer. Angelo heeft het zo mooi recht getrokken waarop die de volgende dag de pvc in visgraat op heeft geplakt. Zeer deskundige vakmanschap en vriendelijke personeel waar we keurig door zijn geholpen.”

review

Lisa

Zeer tevreden in alle opzichten

“Na waterschade in de keuken goed advies gekregen om nieuwe PVC vloer op bestaande laminaatvloer te laten aansluiten. Prima advies in de showroom en uitstekende afhandeling van het hele proces van bestellen tot leggen. Erg tevreden met de nieuwe PVC laminaat vloer.”

review

Ton

Tips en advies voor vloeren

Wilt u zelf aan de slag gaan? Bekijk op onze blog informatie over het onderhouden en renoveren van vloeren. We geven u ook inspiratie en de beste tips en tricks voor uw vloer.

Is visgraat PVC moeilijk te leggen?
Is visgraat PVC moeilijk te leggen?

Visgraat patronen zijn al eeuwenlang populair in de interieurwereld. Het is een klassiek ontwerp dat elegantie en stijl toevoegt aan elke...